Обласна рада у березні перекаже держбюджету 1,5 млн. грн. на підтримку команди Муляренка

2433 0

Ми у соцмережах:

Олексій Муляренко

Рівненська ОДА подала проект змін до обласного бюджету, за які обласна рада голосуватиме на засіданні 16 березня. Серед переліку видатків, які мають затвердити депутати, найбільшу суму облдержадміністрація передбачила для себе.

1,5 млн. грн., відповідно до проекту, з обласного бюджету має бути передано як субвенція державному – на «реалізацію заходів «Програми підвищення ефективності виконання повноважень органами виконавчої влади щодо реалізації державної регіональної політики та впровадження реформ у Рівненській області на 2018-2020 роки»».

 

 

Згадана програма ще не прийнята. За неї депутати мають також голосувати 16 березня.

Як ми уже писали, ця програма передбачає виділення коштів з обласного бюджету на утримання Рівненської ОДА, що мала б отримувати фінансування з державного бюджету, але вже кілька років поспіль недоотримує мільйони гривень.

Зокрема, на оплату комунальних, купівлю обладнання, канцелярських товарів та на премії для посадовців.

Якщо депутати проголосують за програму, то відповідно до неї Рівненська ОДА цього року мала би отримати 7 млн. грн. з обласного бюджету: по мільйону на оплату комунальних та покращення матеріально-технічних умов, а 5 млн. грн. – на «матеріальну підтримку» працівників ОДА.

Нагадаємо, що керує Рівненською ОДА з весни 2016 року Олексій Муляренко.

 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також