Обласну організацію партії “Сила і честь” очолив Віталій Ундір

1592 0

Ми у соцмережах:

Ундір -на фото праворуч

Депутат облради, експерший заступник голови Рівненської ОДА Віталій Ундір очолив обласну організацію партії “Сила і честь”.

Про це Віталій Ундір повідомив на своїй сторінці в мережі Фейсбук:

- Завжди був чесний перед своїми виборцями. На минулому тижні пройшла обласна конференція політичної партії "Сила і Честь", участь у якій взяло керівництво партії. Зокрема, генерал-майор Юрій Прокоф'єв та Олександр Головань . Після проведення конференції ми подали документи на реєстрацію обласного осередку до юстиції.

На Рівненщині не було зареєстровано обласної організації політичної партії "Сила і Честь", ми провели цю реєстрацію, обрали керівні органи. А політрада партії, за рекомендацією з Києва, обрала мене головою обласної організації.

А передувало цьому моя особиста зустріч з Ігорем Петровичем Смешком, у ході якої ми обговорили надзвичайно багато актуальних питань. У результаті Ігор Петрович запропонував мені розбудову партії "Сила і Честь" на Рівненщині.

Важливо те, що це дійсно має бути не політичний проект, а політична партія на засадах неоконсерватизму, який базується на принципах конституційної демократії та захищає історичні традиції, законність, спадкоємне і звичаєве право, українські культуру, мову, освіту та екологію, національні економіку армію, вікові традиції і спосіб життя українського народу на власній українській землі.

Недаремно відомі неоконсерватори Маргарет Тетчер, Рональд Рейган, Шарль де Голь зробили свої країни великими і сильними, адже вони опиралися на цінності держави для людини та свободи.

Читайте також: Ундір захворів декретом ,  Перший заступник голови Рівненської облдержадміністрації пішов у декрет,   Голова Рівненської ОДА звільнив свого заступника, який пішов у декрет ,  У фракції “Європейська Солідарність” в Рівненській облраді - новий керівник


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також