Обрізають аварійні дерева та латають ями: чим зайняті рівненські комунальники

380 0

Ми у соцмережах:

Обрізають аварійні дерева та латають ями: чим зайняті рівненські комунальники

Новий робочий тиждень у міськраді Рівного розпочали з наради - з керівниками комунальних підприємств. Обговорили виконані роботи та спланували завдання на тиждень прийдешній.

Трест зеленого господарства продовжував обрізку аварійних дерев на вулицях Київській, Грунтовій, Соборній, розпочали роботи з обрізки аварійних дерев на Хвильового. Прибирання гілля та обрізаних дерев - на Князя Володимира.
 
Рівнеелектроавтотранс проводить перевезення пасажирів у штатному режимі. Проведено очищення опор контактної мережі. А також вийшов на маршрут після капітального ремонту тролейбус Шкода-14Тр №108.
 
КАТП-1728 ліквідовували стихійні сміттєзвалища. За словами комунальників, сміття вивозять згідно із затвердженими графіками.

Рівнеоблводоканал ліквідував 14 пошкоджень водопровідних мереж, а також виконано понад 70 заявок на прочищення каналізаційних мереж.

Міське ШЕУ доповіло про ліквідацію аварійної ямковості по місту - за допомогою холодного асфальтобетону, там, де це можливо. А от деякі ділянки доріг потребують ремонту тільки за допомогою гарячого асфальтування, тому бригади чекають відповідних погодніх умов.
 
Спецкомбінат ритуальна служба - проведено 25 поховань, в тому числі сім почесних поховань Героїв. Також виконувались роботи з благоустрою на Алеї Героїв. Триває підготовка до Дня Героїв Небесної сотні.

У КП "Міськсвітло" Рівне проводять планові ремонти, ліквідовано 19 пошкоджень. Обрізали гілля 37 дерев. Поточні ремонти відбувалися на вулиці Рівненській у Квасилові та вул. Соломії Крушельницької.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також