Обвинувачений запевняє, що його удари не могли бути смертельними

1403 0

Ми у соцмережах:

Обвинувачений запевняє, що його удари не могли бути смертельними

Обвинувачений у завданому смертельному тілесному ушкодженню жителю Костопільщини — на лаві підсудних

Слідчі слідчого управління за процесуального керівництва прокуратури Рівненської області скерували до суду з обвинувальним актом кримінальне провадження за фактом смертельного побиття 38-річного жителя Костопільського району Олександра Кореви.

Нагадаємо, ввечері 12 лютого за місцем проживання бригада медиків у селі Бичаль констатувала смерть 38-річного чоловіка, на тілі якого були виявлені тілесні ушкодження.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що близько 20 години двоє одновельців — 38-ми та 27-ми років, поверталися додому. Біля них зупинився легковий автомобіль, із якого вийшли п’ятеро осіб та вчинили бійку.

Слідством встановлено, що їм не сподобалося, як вели себе на проїзній частині жителі Бичаля. Завдавши удари обом місцевим мешканцям, зловмисники поїхали у невідомому напрямку. Потерпілі дісталися до будинку 38-річного чоловіка та викликали «швидку». Однак внаслідок розриву печінки та внутрішньої кровотечі власник помешкання помер. Крім того, у 27-річного жителя Бичаля діагностували забої плеча.

За результатами проведених слідчих дій, в тому числі і за відтворенням обстановки та обставин події було встановлено, хто саме із учасників бійки завдав смертельне тілесне ушкодження потерпілому. Слідчі повідомили про підозру у вчиненні злочину 39-річному жителю села Постійне.

Зловмисник своєї вини не визнає та запевняє, що його удари не могли бути смертельними. Однак, поліцейські зібрали достатньо доказів у справі, зокрема й враховуючи покази свідків, та кримінальне провадження, відкрите за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України, скерували до суду з обвинувальним актом.

Підозрюваному може загрожувати від семи до десяти років позбавлення волі, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

Читайте також: Кривава бійка у Бичалі: водій авто з Постійного та його пасажири так побили пішоходів, що один з них помер

Слідчий вручив підозру одному з учасників кривавої бійки у Бичалі (оновлено, відео)

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також