Одинадцять дітей забрали із вулиць, а дванадцять - з сімей

1479 0

Ми у соцмережах:

 Одинадцять дітей забрали із вулиць, а дванадцять - з сімей

Сьогодні, у Міжнародний день захисту дітей, начальниця відділу ювенальної превенції управління превентивної діяльності ГУНП в Рівненській області Ірина Чорна отримала Почесну грамоту ОДА.

- Очолюваний Іриною відділ тісно співпрацює зі службою у справах дітей Рівненської ОДА, тому в її особі ми вітаємо усіх працівників. Це відзнака за значний внесок у справу соціально-правового захисту дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, - відзначив перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін, який вручив нагороду.

 

З початку року проведено 429 спільних рейдів, у ході яких 11 дітей забрали із вулиці, 12 - з сім’ї, а також виявлено 3 неповнолітніх, які вживали алкоголь. З них, 2 дітей влаштовали до обласного центру соціально-психологічної реабілітації, 4 – у заклади охорони здоров’я, троє повернули у сім’ю. Також 8 дітей повернули до навчання та 6 - тимчасово влаштували у сім'ї родичів і знайомих.

Також підрозділи виявляють неблагополучні сім’ї, перевіряють умови утримання та виховання дітей, які проживають в складних умовах. Зокрема, з початку року обстежили умови проживання майже 600 неблагополучних сімей. 74 батькам ініціювали притягнення до відповідальності та, понад 260, які не виконують належним чином обов’язків з виховання дітей, винесли попередження, повідомляє пресслужба Рівненської ОДА..

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також