Оголосили тендер на ремонт найпроблемнішої ділянки дороги з Дубна на Луцьк

1011 0

Ми у соцмережах:

Оголосили тендер на ремонт найпроблемнішої ділянки дороги з Дубна на Луцьк

Оголошено торги на капітальний ремонт найбільш проблемної ділянки М-19, повідомляє Служба автомобільних доріг в Рівненській області.

 Нагадаємо, на неї особливо скаржилися жителі Рівненщини. Так, читач «РВ» Олег Антонюк розповів:

«Луцьк-Дубно, село Новоукраїнка, Рівненська область. Думок не багато, слів не вистачає щоб це описати… неподобство, дорогу ремонтують щороку! На що витрачають кошти? Як списують і т.д. Це питання, певно, до правоохоронних органів і до тих, у кого на балансі цей «хайвей»!!! Щодня сотні машин і автобусів курсують цим автобаном, міжнародні рейси теж…. Невже це неможливо -  усунути і зробити нормальну, проїзну дорогу?»

Очікувана вартість об’єкта «Капітальний ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення М-19 Доманове (на м. Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м. Бухарест) на ділянці км 168+540 - км 179+005» - 832 мільйони 400 тисяч гривень.

Компанії-претенденти через систему публічних закупівель Прозорро можуть згодошуватись до участі в торгах до 14 березня.

Вже 20 квітня матимемо переможця торгів та зможемо заключати договір з компанією-підрядником, аби одразу, на початку будівельного сезону приступити до виконання робіт на найбільш проблемних ділянках.

Враховуючи маршрутний принцип відбору ділянок ремонту доріг, вже у 2022 році дістатись з Дубна до Луцька можна буде швидко, комфортно та безпечно.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також