Омріяна квартира — всього за чверть ціни

1397 0

Ми у соцмережах:

Омріяна квартира — всього за чверть ціни

В ЖК «На Щасливому» стартував продаж житла у новому будинку.

Ви навряд чи знайдете в місті хоча б ще один житловий масив, який з нуля і всього за шість років перетворився на повноцінний мікрорайон. Такий, як ЖК «На Щасливому». Беззаперечним показником довіри рівнян є той факт, що сьогодні майже кожна друга рівненська сім’я, перед якою постає питання вибору або зміни житла, надає перевагу квартирам у новобудовах комплексу. Це й не дивно, адже, окрім якісних матеріалів, з яких зведено нові будинки, тільки «На Щасливому» є все для повноцінного, безпечного та безтурботного життя кожної родини. І ось чергова приємна новина від забудовників: кілька днів тому стартував продаж квартир у новому восьмиповерховому будинку за адресою: В. Чорновола, 91-Н. Тож усі, хто планував придбати нову квартиру, але не встиг, тепер мають таку можливість.

— Це вже 23-й за рахунком зведений нами будинок, — говорить керівник центру продажу квартир ЖК «На Щасливому» Світлана Марчук. — На кожному поверсі — по п’ять квартир. Є одно-, дво- та трикімнатні з широким вибором планувань, що задовольнить смаки навіть найвибагливіших клієнтів. З кожним новим будинком ми враховуємо побажання наших покупців і втілюємо їх у новобудовах.

Новий будинок розрахований на 160 квартир — по п’ять на кожному поверсі. Як і раніше, новобудови ЖК «На Щасливому» відрізняються з-поміж решти своїми просторими, а головне практичними плануваннями, починаючи від коридорів у під'їздах і закінчуючи самими оселями.

Як і в попередньому будинку, що був проданий буквально за кілька місяців, забудовники збільшили квадратуру однокімнатних квартир, що зробило їхні лоджії та балкони більш комфортними. Всі вони мають великі кухні, вітальні, а також гардеробні приміщення, які відділені окремо від коридору. Окрім того, кожна квартира обладнана автономним опаленням. А сучасні енергозберігаючі технології, які забудовник використовує при зведенні будинків, дозволяють власникам квартир заощаджувати на опаленні.

Завдяки чітко розрахованій інсоляції впродовж дня сонячне світло потрапляє в кожну оселю. Крім того, вікна із шестикамерного профілю, які пропускають на третину більше світла, ніж звичайні, роблять кімнати світлішими та затишними навіть у похмурі дні. З вікон верхніх поверхів будинку видно Басівкутське озеро, а мешканці нижніх зможуть милуватися приватним парком на шість гектарів з альтанками, мангалами та плодовим садом.

Вже традиційно забудовники ЖК «На Щасливому» приділяють особливу увагу питанням безпеки мешканців мікрорайону. Тому проїжджа частина та зони відпочинку дорослих і дітей відокремлені. На території комплексу є достатня кількість паркувальних місць. А вся територія комплексу, як і кожен будинок, обладнана камерами відеоспостереження.

До слова, для охочих придбати квартиру в ЖК «На Щасливому» державний «ПриватБанк» пропонує ексклюзивну і вигідну програму кредитування, якою за останні кілька місяців скористалося чимало рівненських сімей. Це й не дивно, адже така кредитна лінія, напевно, єдина, де не вимагають 50-60% першого платежу. Мінімальний перший внесок становить 25%, решта ж розбивається на термін від 10 років під 17,9% річних. І все це без комісій та переплат. А необхідні документи на право власності спеціалісти центру продажу ЖК «На Щасливому» допоможуть оформити впродовж кількох годин. Тож маючи на руках лише чверть суми, ви можете стати власником нової квартири у найщасливішому районі міста — ЖК «На Щасливому»!

Центр продажу:
м. Рівне, вул. Лермонтова, 4-А,
тел. 097-30-29-600.
Наш сайт: http://newcitydom.com

@


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також