Опалювальний сезон уже давно стартував, а рівняни досі мерзнуть

1816 0

Ми у соцмережах:

страждають від холоду в оселях

Міський голова Рівного Олександр Третяк збирає в понеділок термінову нараду з представниками «Рівнетеплоенерго», керівниками комунальних служб та головами ОСББ і управляючих компаній. Він хоче знати, чому в деяких будинках досі нема тепла, і хто за це відповідає.

- Пишіть в коментарях, яка ситуація у вашому будинку, за якими конкретними адресами є проблеми з теплом- буду з’ясовувати кожен випадок! - повідомив міський голова рівнянам на своїй сторінці у Фейсбуці. - Неприпустимо, що досі надходять тривожні сигнали, дзвінки, заяви та звернення від мешканців міста. Вже тиждень як стартував опалювальний сезон в Рівному. Цього часу достатньо, щоб за цей час і комунальники, і балансоутримувачі будинків змогли підготуватися до старту опалювального сезону якнайкращим чином! 
Майже щодня, отримую повідомлення, де можна побачити, прочитати і навіть відчути, як люди страждають від холоду в оселях. Представники «Рівнетеплоенерго» стверджують, що теплоносій від котельні до стіни житлового будинку надходить справно!
Керівники комунальних служб доповідають, що налагодили процес подачі теплоносія до будинку і осбб та управляючі компанії мали відрегулювати надходження тепла та збалансувати систему. Однак , сигнали про холод у батареях, продовжують надходити!
Нагадую рівнянам, кожен управитель, незалежно від форми власності – приватної, ОСББ, Управляючі компанії – повинен розуміти свою відповідальність перед мешканцями за вчасну і якісну підготовку до зими. Від цього залежить надійність та оперативність входження в опалювальний сезон.
Основними недоліками є те, що ваші управителі будинків не квапляться завчасно чистити систему опалення. Після кожного опалювального сезону її потрібно промивати та випробовувати тиском. Це запорука нормальної роботи системи в наступному опалювальному сезоні. Контролюйте цей процес, адже деякі управителі будинків намагаються на цьому зекономити. Докладу максимум зусиль, щоб у помешканнях рівнян якнайшвидше було тепло і комфортно. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також