У Рівному злодії обікрали кондитерський магазин

1886 0

Ми у соцмережах:

У Рівному злодії обікрали кондитерський магазин

Наразі перевіряється причетність чоловіків до вчинення аналогічних злочинів у Рівному.

Із заявою про крадіжку до поліції звернулася 31-річна рівнянка. Поліцейські встановили, що зловмисники проникли у приміщення закладу на вулиці Євгена Коновальця, шляхом віджиму вхідних дверей. Звідти викрали ноутбук, зарядний пристрій до нього, мишку, калькулятор, пульт до кондиціонера та близько тисячі гривень готівкою.

Розшуковими заходами працівники карного розшуку Рівненського відділу поліції оперативно встановили, що до злочину причетні двоє 27-річних рівнян, яких виявили неподалік місця злочину. Під час особистого обшуку на місці події у чоловіків виявили крадені із магазину речі.

Відомо, що обоє рівнян і раніше потрапляли у поле зору правоохоронців за вчинення адміністративних правопорушень та майнових злочинів. Один із них має судимість, справа по обвинуваченню у крадіжці іншого зловмисника наразі слухається у суді.

 

За фактом таємного викрадення чужого майна, поєднаного із проникненням у приміщення, слідчі Рівненського відділу поліції розпочали досудове розслідування. Зловмисників затримали у порядку статті 208 КПК України. Їм уже повідомлено про підозру, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

У рамках кримінального провадження перевіряється також причетність затриманих до інших аналогічних злочинів, а також участь у скоєних крадіжках іще одного 25-річного жителя обласного центру.

Відділ комунікації поліції Рівненської області 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також