Оптичний приціл Discovery HD/30 5-25x50 SFIR – крутий китаєць, який вас не розчарує

1752 0

Ми у соцмережах:

Оптичний приціл Discovery HD/30 5-25x50 SFIR – крутий китаєць, який вас не розчарує

Загалом ми хочемо представити вам відмінного представника того самого якісного «китаю» ─ торгову марку Discovery. Під цим брендом випускаються дуже пристойні приціли за цілком вигідними цінами.

Те, що хороший оптичний приціл часом може коштувати, як сама гвинтівка (а то й дорожче), давно нікого не дивує.

З іншого боку, усім так само добре відомо, що спроба заощадити ─ справа ризикована. Те, як розвалюються після кількох пострілів безіменні «китайці», і яке погане зображення вони дають – теж знає багато хто.

Все частіше доходять до нас чутки про «якісний китай». Про те, що з'явилися у Піднебесній бренди, які вже майже не поступаються західним, а коштують при цьому помітно дешевше.

І що, не те що наш брат, а прискіпливий західний споживач цей “якісний китай” спокійно купує і залишається цілком задоволений.

А чому тут дивуватися? Якщо китайці запускають роботів на місяць, будують авіаносці і літаки-невидимки, то оптичний приціл точно повинні подужати? Схоже, від стереотипів типу «китайці не вміють робити добре» настав вже час відмовлятися.

Зрештою, багато ви знаєте країн, які успішно запускають «місяцеходи»?

Втім, поговорити хотілося б не про освоєння космосу, а про оптичні приціли. Якось воно ближче.

Загалом ми хочемо представити вам відмінного представника того самого якісного «китаю» ─ торгову марку Discovery. Під цим брендом випускаються дуже пристойні приціли за цілком вигідними цінами. Ось, для прикладу ─ Discovery HD/30 5-25x50 SFIR. 

Які проблеми недорогих китайських прицілів ми обговорювали? Що вони розвалюються від віддачі? Ось, будь ласка ─ Discovery HD/30 5-25x50 SFIR тримає віддачу вогнепального калібру до .50BMG. І цілком переживає експлуатацію на пружинно-поршневій пневматиці класу Магнум.

Тобто далі за суворістю віддачі починається польова артилерія. Але в нас її ні спортсменам, ні мисливцям не продають. Загалом, китаєць цей ─ справді крутий хлопець.

Про що ми ще там говорили? Жахлива «картинка» у дешевих прицілів?

Усі лінзи Discovery HD/30 5-25x50 SFIR виготовлені з якісного оптичного скла та несуть на собі багатошарове покриття, що просвітлює. Діаметр об'єктиву – 50 мм! При цьому приціл зовсім не громіздкий. А «картинку» дає цілком світлу, чітку і абсолютно невтомну для очей. Тут краще хоч раз побачити і переконатися самому. Цей оптичний приціл приємно здивує вас. Такої якості зображення від прицілу за такі гроші просто не чекаєш.

Та й можливості Discovery HD/30 5-25x50 SFIR надає просто найбагатіші. Приціл має змінну кратність від 5 до 25х. Гравірована прицільна сітка балістичного типу розташована у першій фокальній площині. Це дає власнику прицілу значний комфорт та найширші можливості (за наявності навичок, звичайно).

А якщо ще й врахувати наявність ще й таких "фішок" як: бічний механізм відбудови від паралаксу (SF), наявність регульованого підсвічування прицільної сітки (IR), тактичні барабанчики механізму внесення поправок, що обнулюються, пара кілець на планку Weawer, багатофункціональна бленда і захисні кришки в комплекті стандартного постачання?

Чуєте, де вигідний варіант?

Discovery HD/30 5-25x50 SFIR ─ насправді відмінний приціл за цілком прийнятні гроші. Мало того, в лінійці Discovery крім нього є ще багато чого цікавого. Заходьте до нашого магазину, дивіться, обирайте, замовляйте! Ці “китайці” вас точно не розчарують!

Джерело - https://grandway.ua/catalog/optika/pricely/


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також