Організація романтичного побачення тільки для Вас двох

935 0

Ми у соцмережах:

Організація романтичного побачення тільки для Вас двох

Уже не актуально і дуже банально виглядають м’які ведмедики, напис на асфальті або пісня під балконом. Якщо Ви бажаєте якось здивувати Вашу другу половинку – Вам варто організувати дивовижне побачення десь у незвичайному місці. Ви подаруєте незабутні враження та емоції, а також запам’ятаєте вечір надовго.

Деталі романтичного вечора

Незвичайне побачення на даху – це оригінальна та чудова ідея, яку варто здійснити у реальність. Під час такого вечора пара буде милуватися красивими пейзажами, проведуть час разом, це гарна можливість побачити Ваше місто з висоти, а також можна зробити пропозицію. Але не варто забувати про нюанси такого приємного та романтичного побачення:

1. Безпека та чистота. Заздалегідь перевірте чи чисто на даху, чи влаштовує Вас таке місце. Не забувайте про правила техніки безпеки, коли Ви будете удвох. Ще одна деталь: дізнайтеся у своєї другої половинки: чи не боїться вона висоти, а то вечір буде зіпсованим.

2. Дах під ключ. Переконайтеся, що дах запирається на ключ, щоб Вам ніхто не заважав під час романтичної вечері.

3. Погодні умови. Таке побачення краще організовувати у теплу погоду, наприклад, влітку. Але якщо у прохолодну пори року – тоді слід продумати якийсь навіс або скляний будиночок та обов’язково м’які та затишні пледи.

4. Їжа та напої. Ви можете приготувати як самому, так і замовити доставку улюбленої їжі.

5. Фото-/ відеозйомка. Таке проведення часу удвох слід сфотографувати, щоб Ви могли переглядати фото й відео та згадувати такі зворушливі моменти. Під час перегляду у Вас точно виникнуть яскраві емоції та ніжні почуття.

Оформлення побачення на даху

Щоб Ваше побачення виглядало біль яскравим та чудовим – слід не забувати про романтичне оформлення даху. Ви можете використовувати різноманітний декор та усілякі дрібниці, такі як:

• тільки живі квіти, не забуваючи про букет квітів на початку зустрічі з коханою дівчиною;

• свічки на всьому даху та доріжка зі свічок до столика;

• романтична та приємна музика (жива музика, наприклад, скрипка, саксофон чи гітара або підбір Ваших улюблених пісень);

• яскраві та різнокольорові гірлянди або ліхтарики;

• гелієві кульки або одне велике серце з кульок;

• м’які пледи або ковдри (якщо буде прохолодно).

А також не забувайте про їжу та напої. Для романтичної вечері слід замовити або приготувати самому: салати, легкі закуски, фруктові нарізки, десерти, асорті сирів, м'ясна нарізка тощо. З алкоголю краще вибрати – вино чи шампанське, а з гарячих напоїв – чай, кава.

Такий подарунок Ви можете зробити на будь-яке свято або інший значущий для Вас день, наприклад, день народження, пропозиція руки та серця, річниця весілля або день, коли вперше зустрілися. Вечір для Вас двох запам’ятається на все життя.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також