Оржівський деревообробний комбінат через коронавірус працює вполовину потужності

1463 0

Ми у соцмережах:

Оржівський деревообробний комбінат через коронавірус працює вполовину потужності

На ОДЕК було виявлено чимало інфікованих коронавірусом працівників, проте підприємство роботи не зупинило. Сьогодні ситуація стабілізується, запевний перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін:

 -          Станом з 2 липня на підприємстві зафіксовано тільки 3 випадки інфікування, коли деякий час тому фіксувалося 10 – 5 людей. З 1500 людей на роботу виходить тільки 700. Кількість змін обмежена, багато людей отримали відпустки за свій рахунок. Також ми провели роботу з керівництвом підприємства. Бо були зауваження до підвозу працівників, бо транспорт був перевантажений. Зараз він заповнений наполовину. Додали дезінфікуючі засоби на підприємстві і частоту обробок. Збільшили кількість ІФА-тестувань працівників. Питання стоїть на контролі головного санітарного лікаря області. Будемо вводити інші обмежувальні заходи, якщо ситуація буде погіршуватися.

Нагадаємо, у зв’язку із збільшенням захворюваності в Клевані та Оржеві, а також на Оржівському деревообробному комбінаті, там посилили карантинні заходи.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також