Особливості формування вартості КАСКО

894 0

Ми у соцмережах:

Особливості формування вартості КАСКО

Каско - це обов'язкове страхування авто, яке дозволяє покрити збитки, отримані внаслідок ДТП, стихійних лих, форс-мажорних обставин. Однак вартість страховки може суттєво відрізнятись.

Від чого залежить вартість страхування КАСКО?

Насамперед варто розуміти, що дороге авто бізнес-класу коштує великих грошей. Відповідно, здійснювати ремонт такої машини дорого, що позначається на вартості страховки. За страховий поліс на автомобіль бізнес-класу доведеться заплатити більше, ніж за залізного коня вітчизняного виробництва. Швидко розрахувати вартість КАСКО можна, користуючись калькулятором.

Фактори, що впливають на формування вартості КАСКО:

  • Як не дивно, але поліс на нове авто обійдеться дешевше, ніж на машину, яка не перший рік їздить українськими дорогами. Вся справа в тому, що в нових автомобілях оновлені системи безпеки, безліч електроніки. Завдяки цьому водії, які використовують нові моделі, вкрай рідко потрапляють у ДТП.
  • Найбільше грошей доведеться віддати водіям, вік яких не перевищує 21 рік. За статистикою саме ця категорія водіїв найчастіше потрапляє у ДТП з власної вини, через бажання збільшувати швидкість у процесі поїздки. Чим більший водійський стаж, тим нижча вартість страхування.
  • Впливає на вартість Каско перелік випадків, які покриває страховка. Страхування, яке враховує пошкодження внаслідок стихійних лих і вибухів, викрадення, обійдеться набагато дорожче, ніж поліс, який розрахований на виплати від ДТП та поширених труднощів, з якими може стикатися водій.

Чи варто заощаджувати на страховому полісі КАСКО?

Деякі різновиди діють на території Європи. Якщо водій регулярно відправляється у відрядження, або подорожує за кордоном, варто придбати поліс, дія якого поширюється в країнах Європи. Якщо водій потрапить в аварію на території Європи, він отримає страхові виплати.

Зараз досить складний час, тому ймовірність втратити авто суттєво зросла. Щоб уберегти себе від величезних витрат, краще скористатися розширеними полісами від Green Travel, які включають величезну кількість випадків. Така страховка може покривати витрати на ремонт автомобіля після ДТП на СТО. Виплати можуть покриватися у вигляді грошової компенсації. У такому разі водій самостійно здійснює ремонт авто. Виплати призначаються, навіть якщо водій винен у ДТП. На даний момент страхування від КАСКО - це один зі способів убезпечити себе в процесі експлуатації авто. Страхові виплати від Green Travel дозволяють покрити витрати на ремонт машини, а також отримати компенсацію у разі викрадення авто. Подорож з Green Travel дозволить насолодитися відпочинком, не хвилюючись про витрати у разі ДТП.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також