Особливості ноутбуків HP

2958 0

Ми у соцмережах:

Особливості ноутбуків HP

У Вінниці можна знайти різні моделі ноутбуків цього бренду, в магазинах представлені бюджетні моделі та флагмани. Розглянемо, чим особливі лептопи HP.

Hewlett Packard — один із провідних виробників комп'ютерної техніки на світовому ринку. У Вінниці можна знайти різні моделі ноутбуків цього бренду, в магазинах представлені бюджетні моделі та флагмани. Розглянемо, чим особливі лептопи HP.

Дизайн: ділова витримка та елегантність

Компанія ставить акценти на практичності та надійності. Бюджетні моделі виготовляють з міцного пластику, він стійкий до ударів та надійно захищає процесор, іншу електроніку. Недорогі ноути з глянсовим покриттям, вони яскраво переливаються.

Бізнес-моделі виконують з матового алюмінію. Лептопи приємні в плані тактильних відчуттів. Бюджетні ноути та дорогі запропоновані у класичних відтінках — сірий, чорний, білий. Техніка з невеликими габаритами, тому її зручно брати з собою. Серед асортименту HP можна замовити ноутбук з гнучким форм-фактором. В декілька рухів він перетворюється на планшет.

Екран та акустика

Користувачам запропоновано декілька варіантів діагоналей у дюймах:

  • 11;
  • 12;
  • 13;
  • 14;
  • 15,6;
  • 16;
  • 17.

Бренд орієнтується на різні потреби користувачів, наприклад, для дизайнерів створює з великими дисплеями, а для «стандартної» експлуатації — з маленькими. Від діагоналі залежить розмір пристрою, тому можна знайти компактні моделі. Більша частина екранів на матриці IPS. Її собівартість невисока, а зображення транслюється у відмінній якості. Моделі відрізняються покриттям дисплея. У більш дорогих ноутах встановлені антиблікові та матові екрани. Вони більш комфортні для роботи при прямих сонячних променях. Бюджетні варіанти з глянсовим покриттям.

Технологія Beats Audio — ефективне шумозаглушення для чистого звучання. Завдяки цьому можна дивитися фільми, спілкуватися у режимі відеоконференцій без зайвих звуків на фоні. Якісне та глибоке відтворення досягається звуковою системою Bang&Olufsen. Вона складається з мікрофона та вбудованих динаміків.

Апаратні функції та інші особливості

В топових моделях користувачам доступні такі опції:

  • сканер відбитків пальців — особиста інформація під біометричним захистом;
  • ПЗ для відновлення інформації — якщо ненароком щось видалите, можна повернутися на крок назад;
  • Fast Charge — швидка зарядка акумулятора;
  • підсвічування клавіатури — можна працювати у будь-який час доби;
  • HP DreamColor — реалістична передача кольорів.

Деякі моделі з дефолтною операційною системою Windows, інші — чисті. Можна знайти ноутбуки, в яких кнопки клавіатури із заглибленням. Це дозволяє робити менше машинальних помилок при наборі тексту.

Ноутбуки Hewlett Packard — це вдалий вибір для роботи, навчання та дозвілля. Знайти популярні моделі у Вінниці можна в каталозі інтернет-магазину Алло, серед асортименту представлені бюджетні та бізнес-лептопи. Обираючи, зверніть увагу на призначення техніки, основні технічні характеристики та бюджет, на який розраховуєте.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також