Особливості, суть і переваги онлайн-транзакцій

1309 0

Ми у соцмережах:

Особливості, суть і переваги онлайн-транзакцій

Людина завжди прагне до комфорту. Як результат, люди весь час вигадують способи, які можуть помітно полегшити їхнє життя. І гроші тут не виняток. Замість шкур тварин стали використовувати золото, потім перейшли на монети, далі з'явилися зручні паперові гроші. При цьому зараз сміливо можна стверджувати, що наступила епоха онлайн-транзакцій.

 Що таке онлайн-платежі?

Під цей термін підпадає сукупність інструментів і сервісів, які дають можливість проводити безготівкові транзакції за допомогою банківських карток або віртуальних грошей. Така система вважається найбільш вигідною та безпечною як для відправників (покупців), так і для одержувачів грошових коштів (продавців).

Весь алгоритм онлайн-платежів виглядають так:

-клієнт вибирає товари або послуги;
-продавець виставляє рахунок;
-користувач підтверджує платіж за допомогою введення певних даних (як
-правило, інформації з пластикової карти);
-банк або платіжний оператор проводить ідентифікацію особистості користувача;
-відбувається переказ грошових коштів.

Вся ця операція займає мінімум часу, процес забирає від сили кілька хвилин або навіть секунд. Завдяки цьому онлайн-транзакції і користуються великою популярністю.

Що можна оплатити онлайн?

За допомогою онлайн-платежів можна виконати практично всі звичайні операції. Сучасні сервіси пропонують користувачам наступні послуги:

-оплата рахунку за реквізитами;
-поповнення рахунку мобільного телефону;
-оплата комунальних послуг та інтернету;
-поповнення проїзного;
-оплата товарів і послуг;
-благодійність і т. д.

Крім того, є можливість зробити переказ з карти на карту; (включаючи і міжнародні перекази). Для виконання транзакцій потрібно мінімум інформації, що істотно спрощує всю процедуру.

Чому це набагато зручніше?

Онлайн-платежі - це найпростіший спосіб перевести гроші конкретного адресата. У інтернет-транзакцій є ряд істотних переваг:

-економія часу і сил. Щоб виконати операцію, нікуди йти не потрібно, достатньо просто мати в розпорядженні комп'ютер або смартфон з доступом до інтернету;
-максимальна оперативність зарахування коштів. Гроші дійдуть до адресата через невеликий проміжок часу;
-безпеку. Персональні дані користувачів надійно захищені, при цьому відсутній ризик того, що зловмисник вкраде у вас готівку;
-мінімальні тарифи. Дуже часто комісії в таких платіжних системах нижче, ніж в касах банків.


Чому iPay це зручно і надійно?

При цьому оцінити всі переваги онлайн-платежів можна лише в тому випадку, якщо знайти підходящого посередника (інтернет-еквайра) для здійснення онлайн-операцій. В Україні найбільш оптимальним рішенням тут виступає сервіс iPay.ua. Співпраця з ним гарантує максимальну надійність в силу використання протоколів захисту PCI DSS. Ресурс перший в нашій країні пройшов міжнародну сертифікацію, всі операції підтверджуються квитанціями, а гроші зараховуються на рахунок протягом декількох хвилин. Таким чином, якщо вам потрібно провести операцію в інтернеті, iPay.ua прийде на допомогу!

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також