Жителі Рівненщини провели в останню дорогу п‘ятьох Героїв

4445 0

Ми у соцмережах:

Жителі Рівненщини провели в останню дорогу п‘ятьох Героїв

На Рівненщині попрощались з пʼятьма Героями.

Зорянська громада попрощалася із загиблим воїном Анатолієм Пасевичем. Чоловік був мешканцем села Зоря. Герой загинув 10 грудня внаслідок артилерійського обстрілу під час виконання бойового завдання у Донецькій області. У Героя залишилася дружина, донька та син. Йому назавжди буде 50 років.

Радивилівська громада попрощалась із захисником Романом Чучаком. Чоловік родом із села Підзамче. Був призваний до лав Збройних Сил України 9 травня 2022 року. Герой служив молодшим сержантом, командиром десантно-штурмового відділення. Воїн загинув 17 жовтня при виконанні бойового завдання під Бахмутом на Донеччині. Поховали Героя з усіма військовими почестями на кладовищі в селі Підзамче.

Дубенська громада попрощалась із Героєм Ігорем Покідьком. Чоловік був жителем міста Дубно. Службу в Збройних силах України проходив на посаді стрільця - санітара механізованого батальйону. 

При виконанні бойового завдання воїн загинув у Запорізькій області. Солдат отримав поранення несумісні з життям внаслідок ураження снарядом з БПЛА противника. Поховали Героя на Алеї слави, що на кладовищі по вулиці Семидубській.

На Млинівщині в останню дорогу провели захисника Андрія Лисогора. Герой служив в Збройних силах України на посаді стрільця - снайпера.
Солдат загинув під час виконання бойового завдання в результаті артилерійського обстрілу в Сєвєродонецькому районі Луганської області. Попрощатись з Героєм прийшли сотні жителів громади, близькі та побратими.

У боротьбі за волю та незалежність України загинув Шехран Ранішка - боєць інтернаціонального легіону. Воїн родом зі Шрі-Ланки. Як і тисячі інших іноземців добровільно став на захист свободи та справедливості. Ще з березня 2022 року боронив нашу незалежність в лавах Збройних силах України. Службу проходив у звані молодшого сержанта інтернаціонального легіону. Українські друзі називали його Даня, а у легіоні мав позивний «Дантист».

Шехан був військовим побратимом та другом загиблого млинівчанина Тараса Коханюка, він став рідним для усієї родини Тараса. На жаль, Герой загинув у боротьбі з російськими загарбниками на теренах Донецької області. За погодженням з родиною Коханюків, на виконання останньої волі Героя, його поховали на Млинівському кладовищі, поруч могили його військового командира та друга – Тараса Коханюка.

Співчуття рідним та близьким.

Шана та пам'ять Героям!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також