"Парфумерку" у магазині затримав дільничний

1302 0

Ми у соцмережах:

Громадянка США, яка перебуває за крадіжки під цілодобовим домашнім арештом, порушила умови запобіжного заходу і може тепер опинитися під вартою.

Старший дільничний офіцер Рівненського відділу поліції Борислав Кучернюк побачив 23-річну громадянку США, яка живе у Рівному, в "ЕКО-маркеті". Жінка саме «придивлялася» до товару. Поліцейські "охрестили" її "Парфумеркою", бо здебільшого викрадала дорогі парфуми або ж дорогі цукерки. На її рахунку понад два десятки крадіжок із продуктових магазинів, магазинів косметики та інших закладів. Тож, відповідно до ухвали суду, вона нині  перебуває під цілодобовим домашнім арештом, але порушила умови запобіжного заходу і залишила оселю. Поліцейський зараз готує матеріали до слідчого та суду про порушення умов обраного запобіжного заходу. 

Відділ комунікації поліції Рівненщини повідомив, що іноземка майже три роки проживає на Рівненщині.  Прилетіла сюди через палке кохання та вийшла заміж за 31-річного рівнянина, з яким згодом стала скоювати злочини  Чоловік за крадіжки та зберігання наркотиків опинився у в’язниці. Дружина продовжила «справу» коханого і була умовно засуджена за вчинення крадіжок, а нині - підсудна за аналогічні кримінальні правопорушення у Волинській області. Частину збитків потерпілим іноземка вже відшкодувала. А  гроші для цього їй надсилає мама.

 

 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також