Парк здивує «дзеркальним лабіринтом»

1176 0

Ми у соцмережах:

Парк здивує «дзеркальним лабіринтом»

За тиждень у міському парку ім. Шевченка запрацює містечко атракціонів — 15 квітня запустять дитячі каруселі, а з 1 травня — й дорослі. Цього разу рівнянам запропонують нову розвагу, де доведеться проявити кмітливість, щоб знайти вихід.

атракциони За тиждень у міському парку ім. Шевченка запрацює містечко атракціонів — 15 квітня запустять дитячі каруселі, а з 1 травня — й дорослі. Цього разу рівнянам запропонують нову розвагу, де доведеться проявити кмітливість, щоб знайти вихід. Андрій Черепанов, директор Рівненського міського об'єднання парків культури і відпочинку:

— «Магічний лабіринт» уже майже готовий. На відвідувачів чекатимуть коридори із дзеркалами, де людина піддається своєрідній оптичній ілюзії — це ніби потрапити в інший світ, де зовсім інше відчуття простору. Атракціон розрахований не тільки на дітей, дорослим теж має бути цікаво. Цього року ми планували організувати ще туристичний міні-потяг, щоб не тільки територію парку оглядати, але й саме місто. Та чи втілиться ця ідея — залежить від міської влади. Старі каруселі у містечку атракціонів підремонтували та підфарбували. Щодо безпеки атракціонів, які залишилися нам у спадок ще з радянських часів, турбуватися не варто, уся техніка щороку проходить експертизу. А от щодо того, чи підвищаться цього року ціни на квитки, поки нічого сказати не можу. Ми ще підраховуємо, які будуть витрати на електроенергію для експлуатації атракціонів.
Олена РАКС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також