Патрульні назвали основні причини автопригод на дорогах Рівненщини

968 0

Ми у соцмережах:

Патрульні назвали основні причини автопригод на дорогах Рівненщини

Упродовж минулого місяця поліцейські управління патрульної поліції у Рівненській області зафіксували 137 викликів про дорожньо-транспортні пригоди, з них - 31 з потерпілими. В автопригодах травмувалось 39 людей, ще 2 людини, на жаль, загинуло.

Світлина від Патрульна поліція Рівненської області.

Дорога – це не жарти, і не завжди все може закінчитись маленькою подряпиною на транспортному засобі. Патрульні нагадують основні причини скоєння дорожньо-транспортних пригод: перевищення безпечної швидкості руху;недотримання безпечної дистанції та інтервалу; порушення правил обгону; проїзд водіїв на заборонний сигнал світлофора; керування у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння;невиправдано ризикована поведінка та усвідомлене порушення правил дорожнього руху.

Патрульні нагадують водіям, які ще не змінили літні шини на зимові:  літня гума на колесах під час ожеледиці — це супутня причина автопригод.

Світлина від Патрульна поліція Рівненської області.

Пам'ятайте, що ДТП — це одна мить, з наслідками якої можна боротися все життя!  Патрульні закликають усіх учасників дорожнього руху неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху!

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також