Патрульний вимагав 2000 доларів США за закриття кримінального провадження

2089 0

Ми у соцмережах:

Патрульний вимагав 2000 доларів США за закриття кримінального провадження

Державне бюро розслідувань направило до суду обвинувальний акт стосовно поліцейського батальйону Управління патрульної поліції в Рівненській області за отримання хабара у розмірі 2 тисяч доларів. Поліцейському обрали запобіжний захід - домашній арешт.

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань розташованого у місті Хмельницькому, завершили досудове розслідування за фактом зловживання впливом поліцейським батальйону Управління патрульної поліції в Рівненській області (ч. 2 ст. 369-2 Кримінального кодексу України). До суду скеровано обвинувальний акт.

Пресслужба Державного бюро розслідувань повідомляє, що слідством встановлено:  правоохоронець вимагав та одержав від громадянки неправомірну вигоду в розмірі 2000 доларів США за вплив на прийняття слідчим поліції рішення про закриття кримінального провадження відносно її сина.

Судом застосовано до патрульного запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснювала військова прокуратура Рівненського гарнізону Західного регіону України, оперативний супровід – Рівненське управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України.

У разі доведення вини, поліцейському загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 5 років. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також