Павло Павлишин: «Розвивайте свої сильні сторони та мрійте про майбутнє»

528 0

Ми у соцмережах:

Павло Павлишин: «Розвивайте свої сильні сторони та мрійте про майбутнє»

Здається, що лідерство — це можливість досягти вершин і володіти світом, адже лідери вирішують, керують, вибудовують, але насправді суть в іншому. Знаннями про те, яким повинен бути лідер, про його цінності та цілісність його особистості, ділився з представниками кадрового та спеціального кадрового резерву генеральний директор Рівненської АЕС Павло Павлишин.

Лекцію на тему «Лідерство. Формування сучасного лідера» для новоприйнятих працівників та кадрового резерву електростанції її генеральний директор читає вже декілька років. Як наголошує Павло Павлишин, це не академічний курс, а радше мотиваційний — на прикладі відомих і успішних людей він мотивує персонал до розвитку, ділиться досвідом.

У відкритій дискусії учасники обговорили приклади лідерів і їхні головні властивості та звички, ставлення до грошей, ледарства. Не кожен керівник є лідером. За словами генерального директора електростанції, важливим ключем до успіху є прагнення до саморозвитку, розвиток сильних сторін, а не зациклення на невдачах. Водночас потрібно не зупинятися лише на особистісному розвитку — лідер має розвивати колектив, турбуватися про нього, мотивувати його.

За словами Сергія, представника відділу модернізації та реконструкції РАЕС, від початку свого трудового шляху погляди поступово змінювалися:

— Завдяки одержаній інформації розумієш важливість особистісного розвитку та роботи в команді, вдалого поєднання особистого життя та кар’єри. Спілкування з Павлом Яремовичем допомогло відповісти на певні мої внутрішні запитання та обрати напрями подальшого «руху», в яких я сумнівався або не до кінця розумів.

Як наголосив Павло Павлишин, відповідно до статистики люди, які багато читають, і не лише розважальну літературу, рано прокидаються, займаються фізичними вправами, правильно харчуються та планують свій час, є успішними:

— Певен, отримана інформація допоможе комусь досягти успіху, розкрити себе, свої можливості, стати не лише керівником, а й лідером. Світ змінюється, проте людські, етичні цінності — порядність та чесність залишаються, і базуючись на них, потрібно вибудовувати свій власний шлях.

Віта НИШКАЛЮК.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також