Пенсіонер з Бармаків вигнав квартирантів через борг за електроенергію і поплатився за це життям

7463 0

Ми у соцмережах:

Пенсіонер з Бармаків вигнав квартирантів через борг за електроенергію і поплатився за це життям

Рівненський апеляційний суд залишив у силі вирок Рівненського районного суду відносно 39-річного росіянина Захара Прохорова, який проживав на Рівненщині та якого обвинувачували в умисному вбивстві пенсіонера.

Ще у 2020 році 79-річний житель с. Бармаки Ігнатій Кирильчук пустив до себе пожити подружжя безхатченків. Втім,  згодом чоловік вигнав квартирантів через борг за електроенергію. У травні того ж року пара, разом з братом квартиранта, прийшла проситись назад. Між господарем та гостями виник конфлікт, у ході якого чоловік задушив пенсіонера.

Аби приховати сліди злочину, брати закопали свою жертву у кукурудзяному полі, а в хаті ретельно витерли свої відбитки.
Рідні забили на сполох за кілька тижнів. Тіло пенсіонера знайшли аж у липні того ж року. Убитого закопали на кукурудзяному полі, що неподалік гаражного кооперативу. Тоді ж правоохоронці і вийшли на слід убивці, який став користуватись мобільним телефоном своєї жертви. 

Вироком суду в липні минулого року обвинуваченого Захара Прохорова було визнано винним та призначено покарання у вигляді 11 років позбавлення волі. Втім, не погодившись із таким рішенням, захисник  подав  апеляційну скаргу.

19 липня  Рівненський апеляційний суд, заслухавши доводи прокурора, залишив вирок суду першої інстанції без змін, повідомила пресслужба Рівненської обласної прокуратури.

Читайте також; Вбивство пенсіонера у Бармаках: 37-річному рівнянину повідомили про підозру


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також