Вбивство пенсіонера у Бармаках: 37-річному рівнянину повідомили про підозру

1152 0

Ми у соцмережах:

Вбивство пенсіонера у Бармаках: 37-річному рівнянину повідомили про підозру

Серед трьох фігурантів справи про вбивство пенсіонера Ігнатія Кирильчука під Рівним правоохоронці повідомили про підозру одному із них. Про це повідомляє Нацполіція.

Ігнатій Кирильчук з Бармаків був у розшуку з 15 червня. Тоді чоловік не з’явився на чергове судове засідання щодо майнового спору. Його спершу намагалася самотужки знайти адвокатка, але мобільний клієнта залишався вимкненим.  

Поліцейські вийшли на слід причетних до вбивства пенсіонера.  7 липня знайшли його тіло, яке було закопане у кукурудзяному полі, що неподалік гаражного кооперативу. Як з'ясували поліцейські, сам злочин стався ще 23-го травня у Бармаках. Пенсіонер захищався і травмував нападника. Розшукати підозрюваних допоміг телефон убитого пенсіонера яким став ористуватись один із фігурантів злочину. Загалом йшлось про двох братів, одному 30, іншому 37 років. Старший із них залучив до цього  свою 28-річну співмешканку.

Відділ комунікації поліції Рівненщини повідомив, що слідчі зібрали достатньо доказів та повідомили про підозру в умисному вбивстві 37-річному рівнянину, уродженцю села Гориньград. Рівненський районний суд взяв чоловіка під варту щонайменше на 60 діб на час слідства. За висновком судово-медичної експертизи, чоловік помер від стягнення шиї м’яким предметом. Підозрюваний вже був раніше судимий за крадіжки та злісну непокору вимогам адміністрації установи виконання покарань. Затриманому загрожує позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Стосовно брата та співмешканки затриманого, ще тривають слідчі дії. Поки що вони перебувають у статусі свідків.

Читайте також:  Поліція знайшла в кукурудзі зниклого співвласника кооперативу. Його вбили , Задушили мотузкою і закопали: вбивство пенсіонера біля Рівного. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також