Пенсіонеру в Рівному підкинули гранату

2475 0

Ми у соцмережах:

Пенсіонеру  в Рівному підкинули гранату

До поліції сьогодні близько 12.30 повідомив рівнянин, що на подвір’ї його 85-річного сусіда на вулиці Січових Стрільців в обласному центрі лежить предмет, схожий на гранату.

На місце події прибула слідчо-оперативна служба, працівники вибухотехнічного відділу ГУНП, ГУ ДСНС та медики. Рятувальники евакуювали господарів приватного будинку та мешканців сусідніх помешкань.

 

За результатами огляду спеціалісти-вибухотехніки встановили, що на столі літньої кухні господарства знаходилася граната РГД-5 із запалом. Поліцейські її розрядили та привели у безпечний стан.

 

За вказаним фактом слідчі Рівненського відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України. Наразі поліцейські встановлюють всі обставини події, зокрема, як боєприпас потрапив до господарства 85-річного пенсіонера. Чоловік проживає разом із дружиною та дочкою. Остання на той час була відсутня.

 

Правоохоронці закликають громадян і надалі проявляти пильність та чітко виконувати інструкції у разі виявлення підозрілого предмету: не торкатися та не наближатися до нього, негайно повідомити на спецлінію 102 та забезпечити недопущення сторонніх осіб до виявленого предмету, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також