Перекладач з інопланетної

2052 0

Ми у соцмережах:

Перекладач з інопланетної

Канал зв’язку з космосом відкрився в Марчука в 1998 році, коли він, архітектор-дизайнер, закинувши улюблену професію, став цілителем. На той час він уже знав про свою здатність до передбачення майбутнього. Більше того, навчився використовувати цю здатність для допомоги людям.

Канал зв’язку з космосом відкрився в Марчука в 1998 році, коли він, архітектор-дизайнер, закинувши улюблену професію, став цілителем. На той час він уже знав про свою здатність до передбачення майбутнього. Більше того, навчився використовувати цю здатність для допомоги людям.

Заглядаючи в завтра Якось, сидячи за кермом, він побачив у свідомості картинку: у мотоцикла злітає ланцюг, і колеса його автомобіля наїжджають на мотоцикліста. Ледве Юрій Дорофійович відігнав неприємне видіння, як його обігнав мотоцикл з двома хлопцями на сидінні. Марчук різко загальмував і відстав від них. Раптово в нього на очах мотоцикл впав на бік. Нещастя, на думку Марчука, не сталося завдяки тому, що він був попереджений лиховісною картинкою. Тоді він зрозумів: найкращі прогнози — ті, що не збуваються. Все почалося з того, що син Марчука поставив на комп’ютер батька програму для декодування музики. Включивши в призначений час диктофон на запис тиші, з допомогою нової програми він відфільтрував визначені частоти, вивів сигнал на екран — і побачив лілову стрічку з дивними знаками, яка повільно повзе по екрану, немовби запрошує прочитати незрозумілі символи. Гості з цікавістю розглядали «біжучий рядок»: одні бачили на ньому первісні маски, інші — графіку наскальних малюнків, треті в карлючках вгадували іврит або знаки санскритського алфавіту. Довго бився Марчук над розшифровкою цієї стрічки. Незабаром виявилося, що ноутбук Марчука ловить невідомі послання не тільки в Києві, але мало не всюди, куди доля закидає власника. У Гімалаях і Тибеті стрічками із записами вдалося зацікавити священнослужителів буддійського монастиря, які зуміли частково розшифрувати закодовану інформацію. Окремі частини навчився розуміти і сам Юрій, використовуючи знання з міфології й історії культури древніх народів. Іноді стрічка супроводжувалася звуковими сигналами, які після очищення від шумів давали повідомлення англійською мовою. Незабаром із усіх цих послань він дізнався, що три десятки різних позаземних цивілізацій, що базуються для вивчення земного життя на Місяці, ведуть передачі у вузькому звуковому діапазоні, в яких подають відомості про історію Всесвіту, Землі і людства — теперішнього і того, що жило на нашій планеті до нас, але було знищене планетарними катаклізмами. Більш розвинуті розумні істоти в такий спосіб намагаються інформувати нас про небезпеки, що загрожують нашій цивілізації, і тактовно підказують оптимальні рішення, що дозволяють уникнути гіршого сценарію.

Попередити цунамі Третього травня 1999 р. Марчук розібрав у ноутбуку повідомлення: якщо війна на Балканах не припиниться, по штату Оклахома пройде торнадо страшної руйнівної сили. Нікого попередити він вже не встиг — стихія розігралася в той же день через декілька годин. Першого червня того ж року Юрій Дорофійович виступив на першому каналі Українського телебачення й у прямому ефірі популярної передачі повідомив: завтра очікується повінь у Німеччині, а 4 червня знову постраждає Оклахома. П’ятого червня в тій же передачі підбили підсумки: 2-го числа сталася руйнівна повінь у Німеччині, а 4-го літак, що заходив на посадку, в Оклахомі був атакований вогненними кулями, поведінка яких видається розумною. Літак одержав пошкодження, але люди не постраждали. У цей же день, 5 червня, Марчук повідомив прогноз на 17 червня: цунамі на Атлантичному узбережжі США. Причина та ж — війна на Балканах. Проте з 7 по 11 червня відбулися переговори, у результаті яких війна припинилася. Друзі з Каліфорнії надіслали Марчуку зведення: 17 червня в Карибському морі сформувалася гігантська хвиля і пішла в бік США. Вже оголосили штормове попередження, але через три години хвиля обпала і зникла. Прогноз не виявився фатальним — правильно прийняте рішення його скасувало. Влітку 2000 р. напередодні можливого ядерного конфлікту між Індією і Пакистаном Марчук одержав інформацію про заборону вищих сил на використання атомної зброї. На знак актуальності цієї заборони 15 і 21 серпня в небі над обома країнами, попередили інопланетяни, будуть продемонстровані яскраві вогняні кулі. З цим попередженням Марчук поспішив у посольство Індії. 16 серпня найбільші газети Індії описали маневри НЛО над ракетно-ядерним комплексом, те ж повторилося через шість днів. 13 вересня в Києві Марчуку повідомили, що уряд Індії знав про його попередження. Судячи з репортажів про парад НЛО в пакистанських газетах, і там сигнал був отриманий. Нещастя з непередбаченими наслідками вдалося уникнути. Навесні 2001 р. Марчук прочитав на своєму ноутбуку: 10 липня в Еквадорі очікується приземлення великого інопланетного корабля. Вдалося зацікавити Українське телебачення і вилетіти в Південну Америку. У вказаний час із готельного вікна Юрій Дорофійович півгодини знімав на відеокамеру грандіозне видовище, яке незабаром транслювалося на всю Україну.

Американці почули сигнал із космосу 7 червня Марчук переклав зі своєї стрічки: «11 вересня місто диявола буде знищене», на 6 жовтня призначено початок війни в Афганістані. Цю інформацію він передав на Українське телебачення. Озвучувати її не стали, а Марчуку повідомили: якщо прогноз на 11 вересня підтвердиться, дату 6 жовтня ми оголосимо. 6 жовтня за 4 години до початку війни в Афганістані з телеекрана пролунав прогноз Марчука. 8 січня 2002 р. він одержав із космосу інформацію: бойові дії в Іраку розпочнуться 19 березня 2003 р. Залишалося досить багато часу. У серпні 2002 р. Марчук приїхав у посольство США в Києві, де йому влаштували зустріч з одним із відповідальних працівників. Майкл — так він представився — у минулому був працівником ЦРУ. Прогноз Марчука його не здивував, а от супутний прогноз-попередження він записав дослівно: США не повинні використовувати генератори високо— і низькочастотного випромінювання — резонанс може поширитися по всій планеті. 12 березня 2003 р. Марчук знову приїхав у посольство США й у розмові з Майклом підтвердив дату початку військових дій і заборону на застосування випромінювань. Працівник посольства подякував за корисну інформацію. Більше трьох років триває війна в Іраку. Але про новий вид застосовуваної американцями зброї, на щастя, не чути. Може, справді попередження було сприйняте і найгірший прогноз скасований?


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також