Петро Порошенко анонсував, що суттєво змінить свою команду

1882 0

Ми у соцмережах:

Фото - телеканалу 112 Україна

Чинний президент та кандидат у президенти на наступні п’ять років Петро Порошенко заявив про наміри суттєво змінити свою команду та здійснювати подальші реформи.

Про це Петро Порошенко заявив ввечері 7 квітня в ефірі телеканалу "Україна", повідомляє «Українська правда».

" Буде змінено команду, буде велика кількість молодих людей. Зараз я маю велику кількість пропозицій, які ми аналізуємо і які будуть представлені", - зазначив Порошенко.

"Буде суттєво укріплена обороноздатність держави. Будуть продовжені реформи, які забезпечать економічне зростання, подолання бідності і забезпечення добробуту", - заявив кандидат.

Порошенко наголосив, що економічне зростання і рух до ЄС будуть "різко прискорені", а вже у грудні 2019 року країнам-членам НАТО буде запропоновано підписати план дій щодо членства України в НАТО.

"Додому буде повернено наших полонених хлопців, які утримуються у в'язницях Москви. Буде зроблено багато кроків, які значно зміцнять мир. Зараз це буде моїм першим пріорітетом", - заявив Порошенко.

Петро Порошенко назвав результати екзит-полів та підсумки першого туру виборів виборів-2019 "одним з найважчих уроків у своєму житті".

"Це дуже сильний стимул, щоб мною було проаналізовано усі 5 років (правління - ред.) з усіма помилками, які було зроблено. На наступні 5 років цей урок я дуже добре засвоїв", - заявив президент. 

Зазначимо, що на вихідних Петро Порошенко запропонував своєму конкурентові на виборах, Володимиру Зеленському, провести дебати 14 квітня, наступної неділі. Дебати будуть на стадіоні «Олімпійський» - місце запропонував п.Зеленський.

Нагадаємо, що у першому турі виборів Володимир Зеленський набрав трохи більше 30% голосів, Петро Порошенко – трохи менше 16%.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також