Під Бахмутом загинув березнівчанин з батальйону «Полісся»

1618 0

Ми у соцмережах:

Під Бахмутом загинув березнівчанин з батальйону «Полісся»

Невблаганна війна продовжує забирати життя кращих синів: 7 травня під горезвісним Бахмутом загинув березнівчанин Василь Іванюк, 1982 року народження.

Сержант, командир відділення 1-ї стрілецької роти 14 окремого стрілецького батальйону «Полісся» захищав рідну землю від московської нечисті з перших днів повномасштабного вторгнення. Василь як у житті, так і на війні завжди був попереду…

Щиро люблячий чоловік для дружини, найкращий у світі тато для двох дітей, дбайливий син для батьків та завжди усміхнений для друзів, готовий прийти на допомогу – саме таким його запам’ятають усі хто любив та шанував.

Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, та нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів.

- Сумуємо разом із Вами, низько схиляємо голови у скорботі. Нехай душа загиблого Василя знайде вічний спокій… Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас! - повідомляє Березнівська міська рада.

Про час прибуття військового кортежу буде повідомлено додатково. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також