Під час танкового обстрілу загинув молодший лейтенант із Володимирця, якого знала вся Україна (ВІДЕО)

1631 0

Ми у соцмережах:

Під час танкового обстрілу загинув молодший лейтенант із Володимирця, якого знала вся Україна (ВІДЕО)

Чергова трагічна звістка для Володимирецької громади і Володимирця. Виконуючи військовий обов’язок, у бою під Берестовим на Бахмутщині загинув військовослужбовець із Володимирця – Олександр Волчецький.

Цього чоловіка знає не лише Володимирець, а й увесь регіон, Україна. Він був знаним ковалем - майстерні вироби з металу виходили з його рук, повідомляє Володимирець. Сіті.

Зварник-коваль з 2008 року й дотепер. Навчався у Глухівському державному педуніверситеті у 2000 - 2005 роках. Працював раніше у Володимирецькому ВПУ-29.

Він виготовив вишукані вироби для Свято-Миколаївського храму ПЦУ у Володимирці, був волонтером-ковалем при виготовленні пам'ятного знаку Першому бою УПА у Володимирці.



А його ковані ворота, гойдалки, мангали з віртуозною ковкою тішать десятки господарів по усій Україні.

Скорботну звістку капелану Миколі Юраху було, як ніколи, тяжко нести дружині і матері - разом з Олександром усі ці роки боротьби з російським окупантом стояли пліч-о-пліч у молитві і допомозі ЗСУ.

«Молодший лейтенант Олександр Анатолійович Волчецький, 04.06.1977 року народження, командир протитанкового взводу роти вогневої підтримки військової частини А3029 військової частини А4267, призваний на військову службу по мобілізації 11.01.2023 року першим відділом Вараського РТЦК та СП Рівненської області», – зазначається у сповіщені, яке було вручене військовим капеланом Миколою Юрахом, дружині Ірині.

"Внаслідок танкового обстрілу 21 червня 2023 року загинув, отримавши поранення несумісні з життям у районі населеного пункту Берестове, Бахмутського району, Донецької області"...

Олександр Волчецький
Лише нещодавно, четвертого червня, Олександр відсвяткував у бойових умовах свій день народження.
У вівторок, 20 червня, за кілька годин до загибелі, опублікував своє останнє відео, де з задоволенням продемонстрував погон з новим званням - молодший лейтенант.
Невимовна втрата сина - мамі Олександра, дружині - чоловіка, а дитині - батька. І величезна втрата для громади і України! Він у мами був єдиним сином.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також