Підозрюваний у вбивстві копа звинувачує у його смерті лікарів

4414 0

Ми у соцмережах:

Підозрюваний у вбивстві копа звинувачує у його смерті лікарів

На Рівненщині понад рік судять 34-річного Олександра Коблюка, що напав з вилами на поліцейського. Зловмисник поранив правоохоронця у груди та голову. За кілька днів 25-річний поліцейський помер у лікарні.

Тепер підозрюваний доводить у суді, це був "самозахист", повідомляє ТСН

Нагадаємо, у липні 2018 у селі Стовпець Дубенського району Олександр Гордійчук приїхав на службовому авто разом зі своїм напарником на виклик про конфлікт між сусідами. 

На місці виявив агресивного чоловіка. Той після запрошення дачі пояснень вихопив вила та спочатку вдарив ними по службовому авто, а потім напав на правоохоронця. 

Вбивця зачепив життєво важливі органи поліцейського. Із колотими пораненнями плеча, грудної клітки та струсом мозку Олександра Гордійчука доправили до лікарні. Через кілька днів він помер. 

Суд присяжних у справі триває вже понад рік. За словами вдови правоохоронця Тетяни, підозрюваний у вбивстві її чоловіка за увесь цей час навіть не попросив вибачення. Більше того запевняє - що це коп його бив.

"Працівник поліції вчинив так, як не має діяти жодна людина. Таким чином лише звірі вчиняють: побив і хотів мене застрелити", - переконує підозрюваний Олександр Коблюк.

Чоловік каже, що свою провину в скоєному визнає хіба частково. А головна, мовляв, - на лікарях.

"Чотири дні йому взагалі не надавали допомоги. Він лежав, відпочивав, чому він там лежав? Треба лікувати було", - переконаний підозрюваний.

Вдова Тетяна наголошує, що це наклеп і її загиблий чоловік не лежав у лікарні, а мучився від болю. Жінка пригадує, що тоді рідним медики одразу сказали, що травми несумісні зі життям і жодних гарантій немає.

"Він не відпочивав на ліжку, він страждав від болю і рвав на собі волосся. Нам одразу сказали, що травми не сумісні з життям, надія на Бога", - зауважує Тетяна.

У справі ще попереду - дебати і вирок суду присяжних. Підозрюваному загрожує довічне ув'язнення.

Читайте також: У Млинові судитимуть убивцю поліцейського


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також