Підозрюваний у вчиненні смертельної автопригоди визнав вину

4379 0

Ми у соцмережах:

Підозрюваний у вчиненні смертельної автопригоди визнав вину

Дорожньо-транспортна пригода, яка забрала життя людини, сталася в Рівному ще 27 липня цього року. Слідчі повідомили 23-річному Юрію Барабашу про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого.

Нагадаємо, що у той суботній вечір на в’їзді до Рівного нетверезий водій, керуючи мікроавтобусом «Mercedes-Benz», в’їхав в електроопору. 3-річний пасажир загинув на місці події. Ще троє пасажирів, які перебували у вантажному відділенні мікроавтобуса, з різними тілесними ушкодженнями потрапили до лікарні.

Водій з місця пригоди зник. Після затримання він перебував в ізоляторі тимчасового тримання. А 30 липня  Рівненський міський суд обрав рівнянинові запобіжний захід - цілодобовий домашній арешт, відмовивши у задоволенні клопотання слідчого про обрання підозрюваному запобіжного заходу -  тримання під вартою строком на 60 діб, тобто до 25 вересня.

Ухвалу слідчого судді місцевого суду оскаржила прокурорка. Вона наполягала у скасуванні ухвали місцевого суду, вважаючи, що потрібно обрати підозрюваному у вчиненні дорожньо-транспортної аварії найсуворішого запобіжного заходу — тримання під вартою. Під час судового розгляду слідчий підтвердив, що досудове розслідування завершується і найближчим часом обвинувальний акт буде скеровано на розгляд до місцевого суду.

Захисник підозрюваного наполягала на залишенні ухвали Рівненського міського суду без змін, адже її підзахисний, який з дружиною виховує двох діток 5 та 3 років, вину визнав повністю, активно співпрацює зі слідством, від виконання процесуальних обов’язків не ухиляється, бере активну участь у відшкодуванні моральної та майнової шкоди потерпілим.

Рівненський апеляційний суд у складі колегії суддів судової палати з розгляду кримінальних справ, заслухавши доводи прокурора та слідчого, пояснення захисника та підозрюваного, ухвалу місцевого суду залишив без змін, апеляційну скаргу прокурора — без задоволення, повідомила пресслужба суду.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також