Підприємці одного з ринків на Рівненщині влаштували бойкот (ВІДЕО)

5245 0

Ми у соцмережах:

Підприємці одного з ринків на Рівненщині влаштували бойкот (ВІДЕО)

У Здолбунові під міську раду прийшли торговці одного з місцевих локальних ринків. Нарікають на те, що директор ринку не може забезпечити вимог щодо санітарних умов, через що вони не можуть торгувати.

 Відповідне відео бойкоту з’явилося в спільноті «Типовий Здолбунів».

«Некомпетентність та небажання працювати власників ринку по вул. 8 Березня доводить до відчаю та рішучих дій підприємців, які там працюють», - пише авторка відео Лєна Демчук.

В коментарях люди пишуть, що у торговців псуються харчові продукти:

«Люди самі ні в кого не просять допомоги, створювали робочі місця, облаштовують свої робочі місця, а зараз через недбалість власника ринку і місцевої влади ризикують лишитися без роботи і з купою боргів. Є підприємці, які хворі, вони взагалі лишилися сам на сам, не маючи засобів на існування, в кожного є діти, вони хочуть їсти, потрібно сплачувати послуги» (Оксана Касацька).

«Підприємці ринку 8 Березня навідалися до міської ради з проханням відкрити ринок. Адже Держпродспоживслужба заборонила його відкриття після карантину, так як ринок уже багато років не має реєстраційного номера (дозвілу на торгівлю). По суті, міська рада і є власником ринку, але віддала його під оренду людині, що просто не може впоратись зі своїми обов'язками.
Ми просимо власника, аби він надав дозвіл на торгівлю не тільки після карантину, а й надалі» (Наташа Денищук).


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також