В поліції заявили, що штрафуватимуть перукарні у Вараші

2692 0

Ми у соцмережах:

В поліції заявили, що штрафуватимуть перукарні у Вараші

Напередодні на комісії ТЕБ та НС міста атомників Вараш, де діє особливий пропускний режим на період карантину, прийняли рішення про відкриття ринків та перукарень з 1 травня. В поліції заявили, що проводитимуть перевірку за цим фактом.

 Згідно з рішенням комісії у Вараші дозволено роботу перукарень, салонів краси, магазинів з продажу квітів та продукції сільськогосподарського призначення на території ринків Вараської ОТГ.

 
«Оскільки вказане рішення суперечить вимогам постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», відомості за цим фактом внесені до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. Поліцейські проводять перевірку, - прокоментували у відділі комунікації поліції Рівненської області. - Правоохоронці наголошують на необхідності дотримання вимог чинного законодавства та не здійснювати діяльність, яка, відповідно до Постанови Кабміну, наразі заборонена.
З метою забезпечення виконання вимог чинного законодавства на території міста Вараш поліцейські у складі мобільних груп проводитимуть превентивну роботу серед представників малого та середнього бізнесу, а у випадку ігнорування заборони та невиконання законних вимог - притягуватимуть поршників до адміністративної відповідальності за статтею 44-3 КУпАП».
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також