Підприємців Рівненщини запрошують на бізнес-форум

1343 0

Ми у соцмережах:

Підприємців Рівненщини запрошують на бізнес-форум

Як працювати малому та середньому бізнесу в умовах змін у податковому, інвестиційному та соціальному середовищі. Ці питання обговорять під час Форуму «Регуляторна політика та сприяння розвитку малого і середнього бізнесу» у Рівному 23 жовтня

Під час Форуму заплановані дискусії за напрямами:
- підвищення інвестиційної привабливості: завдання влади та можливості бізнесу;
- гідна праця: «модна» концепція чи працюючий механізм створення процвітаючого бізнесу та громади;
- ефективне формування і реалізація державної регуляторної політики. Участь громадських організацій у вирішенні проблем розвитку бізнесу.
Учасники Форуму: керівництво органів влади області, державних установ, науковці, експерти, представники бізнесових кіл та суб’єктів інфраструктури підтримки розвитку бізнесу.

Заявку для участі у Форумі надсилати до 18:00 21 жовтня на електронну адресу: rivneappu@ukr.net; md_c@ukr.net. У листі зазначати: прізвище, ім’я, по батькові учасника, контактний номер телефону, організацію, яку представляєте, проблемні питання (за наявності), на які хотіли б отримати відповідь. Тема листа: «ФОРУМ». Телефони для довідок: (067)240-75-49; (097)388-08-03.

Захід відбудеться в актовій залі Національного університету водного господарства та природокористування (м. Рівне, вул.Соборна, 11). Початок об 11 годині. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також