Пігулки у слідчий ізолятор не потрапити

1226 0

Ми у соцмережах:

Пігулки у слідчий ізолятор не потрапити

Про те, що засуджені та ув’язненні установ виконання покарань усілякими методами намагаються дістати наркотики, не дивина. Дивує лише винахідливість в’язнів.

Біля стін слідчого ізолятора у Рівному затримали чоловіка, який намагався передати ув’язненим нарковмісні препарати. Зробити це змовники збиралися з допомогою нитки.

Новини по-рівненські повідомляють, що в’язні однієї з камер установи через вікно викинули котушку за межі слідчого ізолятора, залишивши у себе один кінець нитки. Усе, що було потрібно зробити чоловікові, це знайти нитку, прив’язати свою “посилку”, а потім перекинути назад на територію установи. Далі з допомогою нитки пакунок мав би потрапити до камери. Але не судилося, бо рівнянина затримали працівники СІЗО та патрульної поліції. Пенітенціарії кажуть, що володіли оперативною інформацією та чекали на затриманого. У чоловіка правоохоронці виявили 7 таблеток білого забарвлення та невідомого походження. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Рівненського відділу поліції,  яка у присутності понятих вилучила пакунок  та передала його експертам для дослідження.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також