Після скандалу директорка дитсадка на Рівненщині звільнилася

4582 0

Ми у соцмережах:

Після скандалу директорка дитсадка на Рівненщині звільнилася

Керівниця дитячого садочку в селі Бармаки Рівненського району написала заяву на звільнення.

 Про це повідомляє у Facebook керівник відділу освіти Шпанівської ОТГ:

- О 17 годині 26 січня від старости села Бармаки пана Олександра Верещука надійшла інформація про те що на прохання батьків дошкільнят закладу він прибув до садочка, де у несвідомому стані перебувала керівник закладу Гузій Наталія Юріївна з ознаками алкогольного сп'яніння. Викликано швидку, дітей батьки забрали.

27 січня о 8.50 я як керівник відділу освіти прибув до старостату села Бармаки, де провів зустріч зі старостою та батьками. На зустрічі батьки передали офіційний лист про порушення з боку Гузій та акт про ознаки вживання алкоголю. Керівниця садочка з ранку 27 січня пішла на лікарняний.

Об 11 годині на підставі звернення батьків мною був підписаний наказ про створення комісії для проведення службового розслідування. О 12 годині комісія у складі фахівців відділу, керівника методичного об'єднання та юриста сільської ради виїхали до Бармаків. У ході роботи комісії було перевірено факти вказані батьками у заяві та отримано пояснення від пані Гузій та працівників закладу. Керівник закладу у поясненні заперечувала факт вживання алкоголю та посилалася на гіпертонічний криз, котрий з її слів зафіксувала швидка.

28 січня керівник закладу пані Гузій зареєструвала заяву про звільнення з 31 січня. За пропозиціями комісії керівника може бути притягнено до дисциплінарної відповідальності з подальшим звільненням згідно поданої заяви після завершення лікарняного з 31 січня.

Читайте також по темі: «П’яна» директорка дитсадка в Бармаках виявилася хворою


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також