Після вимоги “Рівне Разом”, підкріпленої тисячами підписів рівнян, пільговий проїзд відновлено

1363 0

Ми у соцмережах:

Після вимоги “Рівне Разом”, підкріпленої тисячами підписів рівнян, пільговий проїзд відновлено

З початку карантину міська влада Рівного скасувала безкоштовний проїзд у громадському транспорті для пільгових категорій населення. Та за весь час міські чиновники так і не поставились з розумінням до людей - обмеження не послабили і альтернативи не знайшли. Тож до сьогодні Рівне залишалось чи не єдиним обласним центром у Західній Україні, де пільговий проїзд так і не було відновлено.

Майже тиждень тому громадська організація “Рівне Разом” відгукнулася на прохання рівнян та подала в електронному вигляді вимогу до міської влади скликати комісію ТЕБ і НС, аби чиновники прийняли рішення про відновлення безоплатного проїзду у громадському транспорті Рівного для пільгових категорій населення. Паралельно з цим активісти ГО “Рівне Разом” розпочали збір підписів на підтримку Вимоги відновлення пільгового проїзду у громадському транспорті міста. За кілька днів було зібрано понад п'ять тисяч підписів рівнян.

"Дуже добре, що міська влада нарешті почула рівнян і нехай під тиском громадськості, після того, як ми передали нашу вимогу з 5000 підписів рівнян, але все ж ухвалила відповідне рішення. Відсьогодні пільговики, а це пенсіонери, люди з інвалідністю, учасники АТО зможуть знову їздити безкоштовно у громадському транспорті”, - коментує ситуацію голова ГО “Рівне Разом” Віктор ШАКИРЗЯН.

Вимогу та п’ять тисяч підписів активісти передали міським чиновникам. І влада таки почула прохання рівнян. Тож на комісії ТЕБ та НС прийняли рішення про відновлення безоплатного пільгового проїзду у громадському транспорті.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також