PitBull Рівне повідомляє про небезпечного рівнянина, який напав на перехожу

17279 0

Ми у соцмережах:

PitBull Рівне повідомляє про небезпечного рівнянина, який напав на перехожу

Перших дві жертви Роман знайшов собі на Ювілейному. Дівчата, будьте обережні, особливо в темну пору доби. Чоловіки, бережіть своїх дружин, брати - сестер, а батьки - донечок, бо доки він на волі - вони в небезпеці.

2 жовтня 2009 року Роман зґвалтував і вбив (чи навпаки- вбив і зґвалтував?) 12-річну дівчинку- сусідку з Ювілейного. За що Роман був засуджений на 13 років тюрми. Та, завдяки «закону Савченко», Роман вийшов місяць тому, тобто на 3 роки раніше, ніж мав би.

PitBull Рівне на своїй сторінці у Фейсбуці повідомляє, що  2 жовтня, (так-так рівно за 10 років від попереднього вбивства!) Роман напав на свою сусідку. Теж в районі Ювілейного. Дівчину затягнув в чагарники, що за зупинкою громадського транспорту, де спробував задушити і зґвалтувати. Завдяки небайдужим перехожим, котрі повідомили про крики про допомогу, і швидкій реакції копів - дівчина жива. Познущатись з неї покидьок не встиг. Рому сполохали проблискові маячки патрульного авто, а тих кілька секунд, які знадобитись переляканій до смерті дівчині отямитись, вистачило нападнику,  щоб втекти.

Роман поки гуляє на свободі. Люди, будьте уважні та обережні. Доки Роман на волі - прагнутиме кривавої забави. Особливі прикмети:  зріст приблизно 175 см., худорлявий, має тюремні татуювання на кистях та пальцях рук. Усім, хто знає, де можна розшукати Романа, радять негайно телефонувати у поліцію.

 РВ у поліції Рівненщини підтвердили інформацію про напад на дівчину. 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також