Піца у Рівному переб’є сморід намулу в озері?

2104 0

Ми у соцмережах:

Каркас будівлі вже готовий

Фургон, в якому випікають піцу, такий, як біля краєзнавчого музею, незабаром з’явиться й біля входу на пляж Басівкутської водойми. Власник мережі піцерій у Рівному Віктор Марчук отримав дозвіл на облаштування тут сучасного літнього майданчика — замість намета, в якому досі влітку тут продавали пиво. Дерев’яний каркас під майбутню будівлю уже стоїть.

Віталій Герман, заступник міського голови:

— Підприємець звернувся до нас за дозволом встановити там літній майданчик. Ніхто більше не виявив такого бажання, в тому числі й той, хто раніше ставив тут щоліта намет. Ця конструкція не займає земельну ділянку, а тільки асфальтовий майданчик.

Територія довкола озера — це об’єкт благоустрою, який не можна передати в оренду. Ця територія закріплена за містом, а саме за КП «Трест зеленого господарства». Виконавчі органи міської влади дають такий дозвіл будь-кому, хто звертається, відповідно до закону «Про місцеве самоврядування України» та закону «Про благоустрій населених пунктів». Підприємець відповідатиме за благоустрій і чистоту цієї території — це і є той внесок, який він робить для міста.

Віктор Марчук, підприємець:

— Я справді отримав такий дозвіл. Це мій перший досвід з облаштування літнього майданчика такого формату. Хочеться зробити щось красиве, не просто пивний шалаш — щоб містяни насолоджувалися відпочинком біля водойми. Проект майданчика розробляли дизайнери. Не виключено, що він буде в ході роботи змінюватися. Ми вже давно планували розпочати його встановлення, привезли балки, залишили їх, а наступного дня з 12 балок лишилося тільки 3. Дайте завершити конструкцію, а тоді давайте оцінку! Я також встановлю тут два біотуалети, стежитиму за чистотою навколишньої території.

В літньому майданчику, якщо отримаю відповідну ліцензію, можна буде придбати пиво та інші напої. Також тут готуватимуть піцу на дровах. Хіба це погано, що рівняни матимуть можливість за невеликі кошти, відпочиваючи на пляжі, перекусити?

Дарина Гузенкова.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також