Південна Корея допомагатиме Рівненщині (ВІДЕО)

299 0

Ми у соцмережах:

Південна Корея допомагатиме Рівненщині (ВІДЕО)

Сьогодні голова Рівненської облради Андрій Карауш підписав двосторонній меморандум з Lee Tae Seok Foundation, її президент Джин Сунг Ку приїхав у нашу область.

Фонд допомагає різним країнам світу, особлива увага до України прикута з початком повномасштабного вторгнення росії. Перед тим, як зустрітись у "Дія. Бізнес", Джинг Сунг Ку з представником Lee Tae Seok Foundation в Україні Арменом Мелікяном відвідали Рівненський обласний спортивний ліцей в місті Костопіль. Про допомогу цьому закладу Андрій Карауш пообіцяв розповісти окремо згодом.

- Підписаний моморандум має дію три роки, у ньому йдеться про гуманітарну допомогу комунальним закладам та підприємствам обласної ради, із конкретикою будемо визначатись. Дякую гостям за те, що підставляєте плече в непростий час. Ми цінуємо це, - повідомив у Телеграмі голова Рівненської облради. .

Працівники спротивного ліцею у Костополі вже висловили щиру подяку Джин СУНГ КУ (Jin Sung Ku) та Армену МЕЛІКЯНУ за надану спортивну форму для спортсменок відділень волейболу та футболу. Тепер ліцеїстки мають неперевершений вигляд в новій формі. Кажуть, що це надихає на досягнення нових спортивних висот.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також