Почали службову перевірку дій патрульного, який побився в нічному клубі Рівного

1100 0

Ми у соцмережах:

 Почали службову перевірку дій патрульного, який побився в нічному клубі Рівного

Днями поблизу рівненського нічного клубу «Kolizey» побилися відвідувачі. Одним із учасників конфлікту став патрульний поліцейський, який задля повернення у заклад намагався використати своє службове посвідчення.

Ситуацію описала очевидиця:

- Ми відпочивали своєю компанією в даному закладі, та в певний час помітили компанію, яка дуже гучно себе поводила. Особи постійно між собою щось виясняли, матюкалися та шарпали один одного. Згодом між ними почались крики, та бійка. Дякуємо охоронцям закладу, які відразу відреагували та вивели цю компанію... Хлопці трішки заспокоїлися та хотіли повернутися назад в заклад, однак охорона їх не пускала, після чого один з них дістав своє службове посвідчення чи як він заявляв охоронцю «я з патрульної, я поліцейський і я зайду куди мені нада! Чи мені зараз викликати патрульку?» Останнє, що я помітила - це те, що охоронець забрав службове посвідчення в одного із хлопців.

Відомо, що за цим фактом керівник патрульної поліції Сергій Мерчук ініціював службову перевірку. За результатами дисциплінарної комісії будуть прийняті відповідні рішення.

Читайте також: Патрульний в одному з нічних клубів Рівного влаштував розбірки, матюкався і розмахував посвідченням

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також