Почесним громадянином Костополя став лікар, який рятував хворих на коронавірус

1431 0

Ми у соцмережах:

Почесним громадянином Костополя став лікар, який рятував хворих на коронавірус

Цьогоріч звання почесного громадянина міста Костопіль одержав завідувач терапевтичним відділенням Костопільської центральної районної лікарні Андрій Лукашевич.

Його кандидатуру попередньо було обговорено у трудовому колективі, за нього проголосувала сесія Костопільської міської ради. Андрій Лукашевич завідував відділенням й лікував хворих на коронавірус, коли райлікарня приймала лише таких хворих.

Звання «Почесний громадянин міста Костопіль» йому буде вручено сьогодні на урочистому заході з нагоди Дня міста.

Відзнаку «За вагомий внесок у розвиток міста і громади» одержить директор Костопільського будинку школярів та юнацтва Зінаїда Дітлашок.

Буде відзначено також найстарішого мешканця громади 95-річного Адама Радчука, який є ветераном Другої світової війни, а також і батьків наймолодшого мешканця, який народиться цього дня.

Одержать відзнаки батьки найбільш багатодітної родини громади Світлана та Богдан Скоцькі, котрі виховують 14 дітей, а також шестеро випускників шкіл громади, які одержали найвищі бали на ЗНО-2021.

Петро Сергійович та Надія Микитівна Коза - подружжя лікарів, яке у шлюбі уже понад 60 років, отримає відзнаку від громади та подарунок. Привітають також і молодят, які тільки-но ступають на рушничок щастя, - повідомляє Костопільська міська рада.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також