Подарунок Луценко, підозри Лобчука та депутати у пошуках роботи

2036 0

Ми у соцмережах:

Подарунок Луценко, підозри Лобчука та депутати у пошуках роботи

Про «подарунок» Ірини Луценко рівненським випускникам та чому він не справив належного враження у Рівному, читайте на першій сторінці завтрашнього номера газети «Рівне вечірнє».

Ми розповімо вам про підпал квартири депутата облради Миколи Лобчука, про вимогу рівненських водіїв та неприжиті гумові стовпці, про виділені мільйони на ремонт дамби на басівкутському озері, про ремонт паркану військової частини та про конфлікти на ринку Ювілейного.  

Шукайте у нашій газеті про нові види комах, які атакують Рівненщину, про результати ЗНО, приватні школи у Рівному та безпечні пляжі області.

Ми розповімо про безпритульне «Коло», безкоштовних детективів, окремі палати для в’язнів та безхатьків і про трагічний випадок у дубровицькій райлікарні.

Розкажемо, хто з депутатів та їхніх родичів шукає роботу, з чиєї вини трапилася трагедія на «варшавці» та чому рівняни хрестилися, побачивши потяг.

А ще ми розкажемо про куранти у Рівному та рекорд випускників.

Шукайте свіжий номер "Рівне вечірнє" у газетних кіосках міста вже зранку. Також ви можете передплатити електронну версію видання


 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також