Податківці знайшли підпільний цех

2209 0

Ми у соцмережах:

Податківці знайшли підпільний цех

Слідчі податкової міліції Головного управління у Рівненській області проводять досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом здійснення мешканцями Київської області незаконного виготовлення, зберігання та транспортування з цією метою, а також збут незаконно виготовлених алкогольних напоїв, які обклеєні марками акцизного податку з ознаками підробки, які реалізовували продукцію на Рівненщині.

Працівники податкової міліції ГУ ДФС у Рівненській області від слідкували та визначили місця виготовлення та зберігання продукції. Під час обшуків на території Київської, Житомирської та Вінницької областей припинено діяльність підпільного цеху з виготовлення алкогольних напоїв.

З незаконного обігу вилучено: 3680 літрів спирту орієнтовною вартістю 699,2 тис. грн.; 2940 літрів спиртосуміші орієнтовною вартістю 735,0 тис. грн., в тому числі в пакуванні Beg-In-Box та обладнання для виготовлення орієнтовною вартістю 250,0 тис. грн. Всього під час обшуків було вилучено товарно-матеріальних цінностей підакцизної групи товарів орієнтовною вартістю 1434,2 тис. грн. та обладнання вартістю 250,0 тис. грн.
Горілку зловмисники планували реалізувати на території Рівненської області.

ГУ ДФС у Рівненській області нагадує: якщо у вас є підозри щодо якості алкогольних напоїв, автентичності марок акцизного податку на них, телефонуйте та повідомляйте про це за номером чергової частини оперативного управління ГУ ДФС у Рівненській області 0362-692-588.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також