Подолін розповів про ситуацію з коронавірусом на Рівненщині

10203 0

Ми у соцмережах:

Подолін розповів про ситуацію з коронавірусом на Рівненщині

Цілодобовий оперативний штаб з протидії коронавірусу при Рівненській ОДА інформує: станом на 8 ранку неділі, на Рівненщині випадків захворювання на COVID-19 не діагностовано.

 Про це розповів перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін.

За 10 днів загальноукраїнського карантину в області було перевірено 22 підозри на коронавірус, усі дали лабораторно підтверджений негативний результат.

Працює безкоштовна гаряча лінія Цілодобового оперативного штабу при Рівненській ОДА 0 800 500 078. Звертаємо вашу увагу, що за цим номером телефону можна задавати будь-які питання, що стосуються коронавірусної інфекції та Рівненської області. За 7 днів роботи колцентром було отримано 1140 дзвінків.

Також наголошуємо, що в Україні та на Рівненщині діє карантинне обмеження щодо зібрань людей у кількості не більше 10 осіб в одному місці. Закликаємо громадян утриматися від відвідувань, зокрема, ранкових недільних богослужінь, якщо такі проводитимуться на території області, попри діючі тимчасові обмеження. Тільки самосвідомість та відповідальність допоможуть не допустити поширення коронавірусної інфекції на Рівненщині!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також