Погрожують перекрити дорогу

1257 0

Ми у соцмережах:

Погрожують перекрити дорогу

Мешканці села на Рівненщині стверджують, що дорогу, якій вже більше тридцяти років, руйнують лісовози. Лісівники на зауваження не реагують

Селяни не збираються з цим миритись. Село Угли Сарненського району гордилося своєю дорогою, яку заасфальтували ще в 1986 році. І, як запевняють мешканці, донедавна вона була в нормальному стані. Тріщини і вибоїни почали з’являтись лише коли дорогою почали їздити важкі лісовози Кричильського лісництва,   повідомляють "Сарненські новини".

Важкий транспорт їздить тут уже три роки. Наповнений лісовоз важить понад 50 тонн, а щодня їх проїжджає 5-6. Асфальт такого знущання просто не витримує. Люди ще торік побачили тріщини, а зараз з’явилися ще й величезні вибоїни, які заповнює вода. Селяни не раз зупиняли лісовози й просили водіїв об’їзджати грунтовою дорогою, що пролягає за селом. Але мешканців Углів так і не почули. Водії кажуть, що нічого не порушують. І, дійсно, – жодного знаку обмеження ваги транспортних засобів у селі немає.

Жителі Углів кажуть, що рішуче налаштовані не залишатися без нормальної дороги. Якщо їх не почують, все село вийде перекривати лісовозам дорогу.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також