Покарали злодія, який у Рівному крав вареники, сметану та хек

1616 0

Ми у соцмережах:

Покарали злодія, який у Рівному крав вареники, сметану та хек

Уродженець Приморського краю Росії, а нині рівнянин та громадянин України Вагіф Огли, відсидів 4 роки у колонії за крадіжки та грабіж. На волю вийшов лише торік у грудні, а вже цьогоріч у січні знову спробував скоїти крадіжку.

Вранці, 11 січня,  перебуваючи у магазині «Spar», який розташований на проспекті Миру у Рівному, він спробував викрасти  1,89 кілограм заморожених вареників з картоплею, вартістю 104,06 гривень, 1,88 кілограм хеку,  вартістю 139,43 гривні, один пластиковий стакан сметани торгової марки «Молокія», вартістю 36,54 гривні, 1 упаковку пакетів для сміття торгової марки «Фрекен Бок», вартістю 66,13 гривень, загалом товарів на загальну суму 346,17 гривень. Усе склав у пакет і,  не оплативши вартість, виніс із магазину.

Однак з'їсти вкрадене йому у цей день не судилося. Крадіжку помітили працівники магазину, наздогнали , зупинили злодія. Так він опинився у поліції. Крадене довелося повернути.

Свою вину у спробі вчинення крадіжки Вагіф Огли визнав повністю, у вчиненому щиро розкаявся та просив суд суворо його не карати.

Рівненський міський суд вирішив, що виправлення чоловіка можливе без ізоляції від суспільства. Цивільний позов по справі ТОВ "Агро-Р", якому належить магазин,  не заявляло. Суддя Дмитро Яковлєв визнав підсудного виним у замаху на таємне викрадення чужого майна, тобто крадіжці,, та призначив покарання -  обмеження волі строком на один рік. Втім, від відбування покарання у виді обмеження волі з випробуванням, засудженого він звільнив.  Упродовж іспитового строку, тривалістю один рік, Вагіф Огли повинен повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, роботи або навчання; періодично з`являтись для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також