Покарають за наркотики

1327 0

Ми у соцмережах:

Покарають за наркотики

Під час обшуку у Рівненському районі поліцейські вилучили наркотики, прекурсори та обладнання для виготовлення дурману. А у Костополі з кишені курця випав пакетик з канабісом

Працівники сектору кримінальної поліції разом зі слідчими Рівненського районного відділу поліції провели санкціонований обшук у 37-річного жителя дачного масиву села Нова Українка. Поліцейські у помешканні чоловіка виявили дев’ять висушених рослин конопель, а у підсобному приміщенні — речовини, з яких виготовляють наркотик та обладнання для виготовлення наркоречовин.

- Поліцейські усе вилучене у рамках кримінального провадження, розпочатого за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України, направили на експертизу до Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС, — зазначив начальник Рівненського районного відділення поліції Володимир Рой. — За її результатами прийматиметься рішення про притягнення чоловіка до кримінальної відповідальності.

Крім того, у поле зору дільничного офіцера Костопільського відділу поліції потрапив 51-річний місцевий житель за куріння у невстановленому місці. Під час перевірки документів з кишені куртки чоловіка випав пакетик із канабісом вагою близько шести грамів. За фактом незаконного зберігання наркотичних речовин поліцейські розпочали досудове розслідування.  Наркотики вилучили та направили на експертизу. Максимальне покарання, яке передбачає стаття – до трьох років позбавлення волі.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також