Показали майже добудоване нове пожежне депо в Рівному (ФОТО)

1729 0

Ми у соцмережах:

Показали майже добудоване нове пожежне депо в Рівному (ФОТО)

У Рівному пожежне депо, яке почали будувати ще в 1990 році, - на стадії завершення. Тут рятувальники будуть і служити, і жити.

 Сьогодні на території майбутнього пожежного ДЕПО у Рівному відбулася робоча нарада за участю міського голови Володимира Хомка, начальника обласного управління ДСНС Сергія Крука та начальника міськрайонного управління ГУ ДСНС Віктора Бабака. Зустріч відбулася на вулиці Князя Володимира по питанню завершення будівництва пожежного депо, яке фінансується з державного, обласного та міського бюджетів.

Сергій Крук, показав, який вдалося зробити значний обсяг робіт по пожежному депо на сьогодні, розповів про історію будівництва, а також перспективи подальшої експлуатації приміщень.

Міський голова оглянув службові квартири для рятувальників, приміщення майбутнього кризового центру, а також новий спец автомобіль типу «САРМ – С», який з минулого тижня знаходиться на бойовому чергування в обласному центрі.

Нагадаємо, що будівництво пожежного депо на вулиці Князя Володимира розпочалося ще у 1990 році. На першому поверсі розташується пожежна частина, яка обслуговуватиме район «Північний» та Золотіїв.

Таке розташування пожежного депо в густонаселеному мікрорайоні «Північний» дасть можливість в рази скоротити час прибуття пожежно-рятувальної техніки до місця виникнення надзвичайної події.

На другому відкриють сучасний Центр кризових ситуацій. А верхні три поверхи будуть житловими: там обладнано 42 квартири для працівників ДСНС. Завершення будівництва пожежного ДЕПО у Рівному дасть можливість в рази скоротити час прибуття пожежно-рятувальної техніки до місця виникнення надзвичайної події.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також