Поліський зрадник зізнався, чому коригував ракетний удар по військовій частині міста Сарни (ВІДЕО)

22131 0

Ми у соцмережах:

Поліський зрадник зізнався, чому коригував ракетний удар по військовій частині міста Сарни (ВІДЕО)

Журналіст Володимир Золкін на своєму ютуб-каналі опублікував інтерв'ю зі зрадником, який коригував ракетний удар по військовій частині міста Сарни.

Зрадник Олександр Шкатов - сарненчанин.  Йому 28 років. До війни працював експедитором на хлібозаводі. Має семирічну дитину.

Колаборант розповідає, що був негативно налаштованим до діючої влади в Україні та має проросійські настрої, йому не подобаються ціна на газ та електрику в Україні, не подобається і те, що одна з депутаток зневажливо відгукнулася про дітей.  Влітку 2021 Шматов встановив контакт з особою, яка була представником «Ліберально-демократичної партія Росії».

Чоловік здав координати військової частини міста Сарни.

- Я подзвонив своїй дружині і сказав, що це я навів. Я в цей час з дружиною розлучався, і коли впала ракета по військовій частині у Сарнах я сказав, що це по моїй наводці. Я так виходить, що вихвалявся. Я тоді на зло хотів зробити дружині, - зізнався колаборант.

Нині він відбуває покарання. Йому призначили 12 років позбавлення волі. Рвквже відсидів і дуже хоче, щоб його обміняли на полоненого. У Росії він має родичів.

Відео на каналі Володимира Золкіна - з 19:50 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також