Політолог Зеленського порадив міському голові Рівного почитати матеріали Гаазького трибуналу

958 0

Ми у соцмережах:

Політолог Зеленського порадив міському голові Рівного почитати матеріали Гаазького трибуналу

Глава Інституту публічної політики та консалтингу Сергій Биков порівняв заяву міського голови Рівного Олександра Третяка про ромів із висловлюваннями представників нацистів.

Про це він написав у на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

- Абсолютно симптоматично, що команда Порошенка розсувається на ідеї ′′нарешті вирішити ромське питання". Якщо мовне питання не допомагає залучити виборців, то можна піднімати градус на тему національних меншин. Все згідно з заповітами Райнхарда Гейдріха та німецького Герінга.
Ось подивіться, що мер Ровно ляпнув від Євросолідарності в ефірі місцевого радіо:
-  Я дуже стриманий в емоціях. Але, дивлячись на цю ситуацію з ромською національністю, мені бракує слів і толерантності до того, що вони роблять у місті. Буквально днями довелося провести зустріч робочої групи з правоохоронними органами, щоб вирішити питання, щоб ромська національність не поводилася так нагло. Слідкувати за цим правоохоронці мають і муніципальну варту, яку ми збираємося запустити,  - Олександр Третяк.
Дуже рекомендую Олександру не стримувати себе і перечитати матеріали Гаазького трибуналу геноциду в Руанді та вивчати історію Радіо тисячі пагорбів. Також було радіо, яке використовувалося для крадіжки хуту проти тутсі. Закінчилося гальвами, геноцидом та Гаазьким трибуналом. 

Читайте також: Третяк вибачився, що образив ромів


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також